اگر شما نیز مانند بسیار از مشتریان اصل افزار در خرید دریل شارژی مناسب برای خود مطمئن نیستید تا پایان این مقاله همراه ما باشید. در این مطلب سعی داریم سوالات متداول شما را در خرید دریل شارژی پاسخ دهیم. همچنین اگر بعد از خواندن این مطلب سوالی داشتید، میتوانید در پایین همین مطلب سوال خود را مطرح نمایید.
چه برندی بخریم؟
بازار جهانی ابزار برقی تقریبا در دست چند برند بزرگتر است که این سازنده ها دارای زیرمجموعه ها و برندهای دیگری نیز هستند. این برندها شامل برندهای دیوالت استنلی کرفتسمن پورترکیبل (زیرمجموعه بلک انددکر استنلی) ، میلواکی ریوبی ریجید و آاگ (به سرپرستی شرکت تکترونیک) ، فلکس (زیرمجموعه اسکیل) متابو (زیرمجموعه هیتاچی) و برندهای مستقلی چون ماکیتا بوش هیلتی فورد کاوازاکی فاین و فستول است.
با توجه به شناخته بودن سازنده ها و نیاز بازار و همچنین کیفیت ساخت محصولات، ما به ترتیب برندهای ماکیتا دیوالت میلواکی متابو ریوبی بوش آاگ و بلک انددکر را در بازار پیشنهاد میکنیم . برندهای ارزنده ای مانند فلکس پوترکیبل و فورد نیز محصولاتی با کیفیت تولید میکنند ولی در سالهای اخیر در بازار کشور ما کمتر یافت می شوند و به سختی قابل تهیه هستند. همچنین برندهایی مانند هیلتی و فستول با وجود کیفیت بالا، قیمت بالاتری از سایر ابزار برقی ها دارند و خرید آنها برای همه مقدور نیست. برای خریدی همیشه مطمئن ماکیتا دیوالت میلواکی و متابو با تجربه ی سالها ساخت محصولات با کیفیت و تکنولوژی بالا و قابل تهیه بودن را همیشه . پیشنهاد میکنیم. و اگر دارای محدودیت بودجه هستید و بصورت دائم از دستگاه استفاده نمیکنید بلک انددکر و محصولات رده پایین بوش گزینه ای بهتر از سایر برندها هستند
براشلس یا معمولی؟
موتورهای براشلس تکنولوژی جدیدی هستند که با ورود به بازار تحولی بزرگ در زمینه ی وسایل برقی از خودرو گرفته تا پهپادها و همینطور ابزاربرقی بوجود آورده اند.
با موتورهای براشلس اندازه و وزن دستگاه ها با همان قدرت کوچکتر شده اند و در عین حال عمر موتور نیز افزایش پیدا کرده است. همچنین مصرف برق موتور نیز کاهش پیدا کرده که به بیشتر شدن شارژدهی دستگاه می انجامد. به دلیل تازگی این فناوری، قیمت این دستگاه ها از مدلهای معمولی کمی بالاتر است. البته با وجود همه ی مزایای براشلس ، تولید کنندگان مطرح بازار مثل ماکیتا و دیوالت و میلواکی دستگاه هایی با عمر بسیار بالا و قدرت بسیار مناسب و با همان موتورهای معمولی تولید میکنند. چند نمونه از این ابزارهای قدرتنمد و با موتور معمولی را مشاهده میکنید.
-
ست دوتایی دریل شارژی دیوالت ساخت آمریکا مدل DCK28021،900،000 تومان
آیا 12 ولت بخریم یا 18 و 20 ولت؟
ولتاژ دریل مورد نیاز شما به توانی که برای کار احتیاج دارید و همچنین مقدار زمانی که دریل را در دست میگیرید بستگی دارد. اگر به دریلی سبکتر نیاز دارید که برای کارهای کوچک و روزمره استفاده میشود پیشنهاد ما دریل های 12 ولت است. بازه ی قدرت این دریل ها در محدوده ی 20 تا 30 نیوتون متر است که برای بسیار از کارها مانند سوراخ کاری سبک تا مته ی 6 یا باز و بست کردن پیچ های متعارف کاملا کافیست.
یا اگر دریل را برای کار و حرفه ی خود نیاز دارید و مدام دریل در دستان شماست و در محیط های کوچک از آن استفاده میکنید ، مثلا اگر نصاب کابینت هستید و دریل را برای سوراخ کاری چوب یا بستن پیچ نیاز دارید، دریل های 12 ولت برای شما مناسب است. بخصوص برندهای میلواکی و ماکیتا در این کلاس دریل های بسیار قدرتمند و کارامدی دارند. دریل های شارژی این دو برند قدرت بالا را با خوشدستی ترکیب کرده است. برای خرید مدلهای 12 ولتی و قدرتمند این مدل ها را پیشنهاد میکنیم:
-
مجموعه 2 عددی دریل پیچبند شارژی میلواکی مدل M12 2494-2216،500،000 تومان
-
ست دوتایی دریل پیچ گوشتی شارژی بوش مدل PS31-2A و PS41-2A (باطری 2آمپر)14،000،000 تومان
-
مجموعه 2 عددی دریل پیچ گوشتی شارژی و پیچ بند ماکیتا مدل CT232 12v15،900،000 تومان
اگر برای کارهای خود به دریلی قدرتمند تر نیاز دارید و مشکلی با وزن بیشتر دستگاه ندارید دریل های 18 ولت یا 20 ولتی برای شما مناسب است. این دریل ها با باطری قدرتمندتر و موتور بزرگتر توان بیشتری در اختیار شما قرار میدهند. و توانایی کار بیشتری نیز در اختیار شما قرار میدهند. قدرت این دریل ها معمولا از حدود 40 نیوتون متر و بالاتر است و در مواردی حتی قابلیت رقابت با دریلهای سیمی نیز دارند. این دریل ها قابلیت خوبی در سوراخ کردن موادی مانند فلزات یا چوب های ضخیم دارند و برای بستن پیچ های بزرگ نیز معمولا کافی هستند.
هم دریل های 12 و هم دریل های 18 ولتی (و 20 ولتی) قابلیت استفاده در منزل و محل کار را دارند و برندهای معتبر این دستگاه ها را برای شرایط سخت طراحی کرده اند. انتخاب شما به قدرتی که نیاز دارید و وزنی که میتوانید در ست بگیرید مربوط است.
البته در این بین دریلهای براشلس 18 و 20 ولتی نیز وجود دارند که وزن و اندازه ای نزدیک به دریل های 12 ولت دارند مانند این مدل ها
-
ست دوتایی دریل پیچگوشتی شارژی ماکیتا مدل CX203SYB براشلسقیمت اصلی 32،900،000 تومان بود.25،900،000 تومانقیمت فعلی 25،900،000 تومان است.
-
دریل شارژی براشلس دیوالت مدل DCD708S213،900،000 تومان
-
دریل شارژی براشلس متابو مدل DS18dblf14،500،000 تومان
دریل بخریم یا پیچ گوشتی (پیچبند) یا مجموعه ی 2 تایی؟
از ابزارهایی که در چند سال اخیر مورد توجه حرفه ای ها و ابزارباز ها قرار گرفته است پیچبند یا پیچگوشتی شارژی است. دلیل انتخاب این ابزار که شباهت زیادی نیز به دریل دارد این است که گشتاور بیشتری از دریل در اختیار کاربر قرار میدهند. این ابزار به جای سه نظام، دارای یک کولت یا سوراخ 6 گوشه است که ابزارهای زیادی مانند سری پیچ گوشتی یا آچار آلن یا بکس و یا سه نظام درون آن قرار میگیرد و به چرخش در می آید. با توجه به گشتاور بیشتر پیچبند نسبت به دریل (بین 2 تا 3 برابر قویتر) باز و بستن پیچ های بزرگ یا سخت برای پیچبند یا پیچ گوشتی شارژی بسیار راحتتر است. همچنین پیچبند ها دارای قابلیتی به نام ایمپکت هستند که با وارد کردن ضربه هایی ریز حین گردش باعث لرزش پیچ ها در جای خود شده و باز کردن یا بستن آنها را ساده تر میکنند. مثلا فرض کنید پیچی به طول 20 سانت و قطر 8 میلیمتر درون چوب یا دیوار قرار دارد. باز کردن این پیچ با بسیاری از دریل های شارژی، ممکن نیست چون به گشتاوری در حدود 70 نیوتون متر نیاز دارد. اما پیچبند ها با گشتاوری در محدوده 100 تا 250 نیوتون متر از پس این کار برمی آیند. همچنین می توان از پیچ بندها بوسیله ی سه نظام جداگانه و اتصال به دستگاه به عنوان دریل نیز استفاده کرد.
در عوض دریل های شارژی دریل ها قابلیت های بیشتری با سه نظام متصل خود دارند و معمولا دارای گیربکس 2 یا سه سرعته هستند که کمتر پیچبندی دارای گیربکس است. یعنی اگر قصد خرید فقط یک دستگاه را برای خود دارید دریل شارژی گزینه ی خوبیست.
اما در سالهای اخیر سازنده های معتبر برای افزایش فروش خود و همچنین احترام به مشتری اقدام به عرضه ی ست 2 تایی دریل شارژی و پیچبند بصورت مجموعه کرده اند. این ست ها شامل هر دو دستگاه دریل شارژی و پیچبند است که به این صورت میتوانید تمام کارهای مورد نیاز را انجام دهید . همچنین از نظر قیمتی این مجموعه ها بسیار به صرفه تر هستند و قیمتی بین 30 تا 50 درصد کمتر از خرید تکی این دستگاه ها دارند. برای خرید مجموعه دوتایی این ست ها را به شما پیشنهاد میکنیم :
-
ست 2 عددی دریل چکشی شارژی و پیچ بند ماکیتا مدل XT269M براشلس29،800،000 تومان
-
دریل شارژی چکشی دیوالت مدل DCD996P2 + پیچبند DCF887 براشلس41،750،000 تومان
به طور کلی بازار امریکا را می توان به عنوان مرجع بسیار خوبی برای خرید انواع ابزار برقی درنظر گرفت زیرا مردم امریکا به خرید ابزار برقه علاقه ی زیادی دارند و داشتن مجموعه های حرفه ای و متنوع ابزار برقی در گاراژ منازل امریکایی یک امر رایج است. به همین دلیل این بازار بزرگترین بازار فروش ابزار برقی در دنیاست و سازنده ها هدف اصلی خود را برای فتح این بازار قرار داده اند و بهترین های خود را در این کشور عرضه میکنند. در چند سال اخیر مجموعه های دوتایی در این کشور بسیار محبوب شده اند و در بسیار از موارد به دلیل قیمت بهتر، در فروش از دریل های تکی پیشی گرفته اند.
از دریل شارژی های خانگی برای محل کار خود و یا بلعکس میتوان استفاده کرد؟
بله! سازنده هایی مانند دیوالت ماکیتا میلواکی و متابو ابزارهای خود را برای شرایط سخت طراحی میکنند و گرچه ممکن است یک دریل شارژی را بیشتر به عنوان دریلی خانگی معرفی کند اما این ابزارها قابلیت سالها کار کردن بدون خرابی در محل کار و محیط های با کار مداوم را دارند و میتوانید با خیال راحت از آنها استفاده کنید. در موارد عکس این نیز شما میتوانید از دریل شارژی صنعتی خود در منزل نیز استفاده کنید به شرطی که وزن کمی بیشتر این دریل شارژی ها برای شما مشکل نباشد. در عوض شما توانایی بیشتری در منزل خود با دستگاه خود در اختیار دارید.
برای مصارف صنعتی چه دریل شارژی انتخاب کنیم؟
دریل های شارژی با پشرفت تکنولوژی هرروز قدرتمند تر شده و حال میتوانند با دریل های سیمی نیز رقابت کنند. پیشرفت تکنولوژی باطری که نیروی بیشتر برق را در اختیار موتور قرار میدهد و موتورهای قدرتمند کوچک براسلش به همراه متریال های مقاومتر توانایی زیادی به این دریل ها داده است. نکته ی مهم نیز در انتخاب دریل شارژی برای مصارف صنعتی داشتن باطری قدرتمند ترجیحا 18 ولت و بیشتر از 3 آمپر، استفاده از گیربکس تمام فلزی با متریال های مقاوم مانند منیزیوم، کارباید و تیتانیوم و همچنین موتور قدرتمند از موارد مهم در انتخاب این دریل هاست. ناگفته پیداست که استفاده از موتور قویتر، باطری قویتر و گیربکس فلزی ، وزن دستگاه را افزایش میدهد و این نوع از دریل های شارژی وزن بیشتری از انواع معمولی دارند. اگر از دریل شارژی خود انتظاری در حد دریل سیمی دارید و یا قصد سوراخکاری مواد مستحکمی مانند بتن و سرامیک دارید یا عمق و قطر سوراخ کاری شما بالاست ما به شما خرید این دریل های شارژی را پیشنهاد میکنیم
.
-
ست 2 عددی دریل چکشی شارژی و پیچ بند ماکیتا مدل XT269M براشلس29،800،000 تومان
-
دریل شارژی چکشی دیوالت براشلس DCD999b (با کیف) بدون باطری شارژر15،600،000 تومان
-
دریل شارژی چکشی دیوالت مدل DCD996P2 + پیچبند DCF887 براشلس41،750،000 تومان
دریل های تقلبی و فیک شارژی چطور؟
اکیدا توصیه میکنیم از خرید دریل شارژی های تقلبی اجتناب کنید. با وجود ادعای فروشندگان این دریل ها مبنی بر صنعتی بودن، این دستگاه ها دارای سیستم انتقال قدرت پلاستیک و ضعیف هستند و به هیچ وجه توانایی تاب آوری کارهای سنگین را ندارند. موتور آرمیچر این ردیل های شارژی معمولا از نوع گرید اسباب بازی بوده و قدرت کم و عمر کمی دارند. ولتاژ باطری مورد ادعا نیز معمولا بسیار اغراق آمیز است و با وجود ولتاژ هایی در حدود 7 تا 10 ولت، گاها تا 88 ولت نیز بر روی دستگاه درج میشود.
در پایان توصیه میکنیم ابزار برقی های خود را اعم از دریل شارژی و سایر محصولات از فروشگاه های معتبر و برندهای معتبر تهیه کنید زیرا ابزارهای برقی لازم است در شرایط سخت نیز کار کنند و خرید ابزار نامطمئن باعث زیان خریدار خواهد شد.
سلام
معرفی خوبی بود. بعضی از این محصولات رو ندیده بودم، ممنون که باعث شدید با این محصولات آشنا بشیم.
من هم می خوام چند تا محصول خوب دیگه معرفی کنم:
دریل